dilluns, 23 de setembre del 2013

Primera setmana de la promoció CAFEMN 2013 – 2014 : Anem en CAIAC!!


Setmana del 16 al 20 de Setembre 2013.

Després de la presentació del curs del divendres 13/09/13 a IES Illa de Rodes, el dilluns vàrem anar els 20 alumnes del grup A, a Llança a SK KAYAK, escola de piragüisme des de l´any 2000 amb els seus especialistes reconeguts a Catalunya, en Pau, la Pat i en Xavi.
SK KAYAK que a més de donar suport a esdeveniments i col·laborar amb empreses, tenen una botiga especialitzada amb productes i en creant de nous, organitzen sortides i travesses en caiacs adaptades per tots els públics i durant tot l´any.

El recorregut de la setmana va estar guiat no només pels monitors sinó per la meteo, el factor més important: el vent!
Vàrem tenir molta sort, ja que els dies van ser predominats pel sol, una mica de vent i alguns núvols, el dia amb més fred... el dimarts quan vàrem anar a Sant Pere Pescador a iniciar-nos en  el paleig de caiac per el riu Fluvià.
La dinàmica de cada dia començava per un breefing a la aula de Llançà ( SK KAYAK ) ,  a Roses ( GEN ) o a Sant Pere Pescador ( SK KAYAK ), que consistia en repassar lo après el dia abans i el procés que seguiríem durant el matí i migdia:, organització de guies i de tasques, de material, presentació del guia i de la activitat, explicació del paleig, tècniques d’embarcar i de desembarcar, de bolcar i desbolcar del caic, escalfaments i estiraments i  perfeccionant la tècnica de conducció en caiac dia a dia.
Sortides a mar, ( Roses i Llançà ) descobrint la flora i fauna com els eriços i tomates de mar, els esculls i coves, sortides al riu ( St. Pere Pescador ) observant els meandres, el parc integral de Caramany, les aus com el coll verd i arribar a la desembocadura del riu Fluvià, a la platja de sorra fina amb les seves dunes poc profundes de Sant Pere Pescador.

Entre dijous i divendres vàrem ser examinats per els nostres monitors, Pat i Xavi. Practiques a Sant Pere Pescador i Roses i teòrica tanmateix a Roses.
Una setmana intensa, màgica, gaudint de tot el que ens envolta i dels nostres companys i professorat.


Text: Eva Alaminos.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada