divendres, 17 de gener del 2014

Corriol de la LLobatera - BTT A


Vam sortir de l’ institut i vam agafar un camí passant per el costat de la basa den causa i seguíem recte anàvem a para en un ziga-zaga amb una pujada forta que va a parar a un mirador al costat de la carretera de Cadaquès, vam pujar la carretera fins arribar a una rotonda i vam seguir pujant fins arribar a una segona rotonda on ens vam parar tots i després vam baixar un corriol fàcil fins arribar a un petit pla verd on vam parar a menjar.
Al acabar de dinar vam passar pel corriol de la Llobatera. Per poder accedir teníem que pujar una petita pujada i després era casi tot pla, hi havia unes baixades força guapes una miqueta tècnic per que era un corriol bastant estret per els arbustos, també hi havia uns alt-i-baixos on si vas a poc a poc caus en un clot.
Al acabar el corriol vam parar en un petit mas on hi ha un gronxador, al reagrupar-se vam baixar la carretera de Cadaques passant per una rotonda i fins arribar a unaltre on ens vam agrupar, al estar tots junts vam baixar la carretera fins agafar el trencant de l’esquerra que ja es Camí i després corriol molt fàcil.
Al passar el corriol vam anar a parar al restaurant Palau on vam agafar carretera plana fins tornar arribar a l’institut.

Text: Jordi Poch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada