dimarts, 22 d’octubre del 2013

Aiguamolls (BTT - A)


El dijous 17 D’octubre vam fer una sortida amb bicicleta als Aiguamolls de Castelló d’Empúries, vam sortir de l’ institut fins arribar a la Torre del Vent però just abans d’arribar a la torre hi havia una pujada molt difícil de pujar, que casi tots la vam acabar de pujar caminant.
I per baixar i arribar al camí que teníem que seguir vam tindre que baixar un corriol, vam anar per uns camins fins arribar a la carretera de Vilanova de la Muga, desprès vam tindre que creuar un petit pont en que teníem que anar en fila de un, i al creuar el pont vam arribar a un camí que als dos cantons hi havia arrels i teníem que anar en filera de un, desprès  vam arribar al pont que creua el riu Muga i vam descansar i aprofitar per parlar de que faríem al arribar als Aiguamolls, al creua el pont vam arribar a un passeig bastant ample i vam poder anar lliures i anar ràpid per si alguns volien algo més fort.
Al creua el pont vam baixar per un curt carril bici i desprès creua una petita carretera que anava cap els Aiguamolls, al arribar vam descansar 5 minuts per menjar i emplenar els “camelbaks” i descansar.
Després de descansar vam creua per fora de l’edifici dels Aiguamolls a peu, al arribar al camí ja vam poder tornar a pujar-nos a les bicis, vam anar tirant fins arribar al port on s’unien el riu Muga i el mar, vam parar per parlar de com tindríem que passar per el passeig marítim i vam passar el passeig en fila de un i a poc a poc respectan a la gent que caminava per allà.
Vam arribar a una rotonda i vam seguir a en Ruben mentres en Toni vigilava el tràfic  Vam creuar tot roses fins arribar a l’institut.
Al arribar a l’institut en Toni ens va fer una petita demostració de com canviar una càmera de la bicicleta per que nosaltres ho sapiguem fer per la nostra conta.  

Text: Jordi Poch.
Fotos: Eric Sánchez.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada