dilluns, 14 d’octubre del 2013

Orientació (Cond. peu - A)


El dimarts 8 d’octubre va ser el segon dia de classe de conducció a peu i vam fer una activitat basada en les curses d’orientació.
Vam sortir de l’institut a les 11 del matí i vam anar fins al mas d’en Massot, allà en Xavi ens va posar en grups de 6 i amb ajuda del mapa vam haver d’anar fins a una balisa que estava situada a Can Panyanyo.
Quan tots els grups la van trobar, amb tota la classe vam anar fins al mas d’en Pairet. Allà vam fer parelles de dos, en Xavi ens va donar un mapa més ampliat d’aquella zona on hi havia uns números, cada número era una balisa. A cada parella ens donaven un número i seguint el mapa havíem d’anar a buscar la balisa que ens corresponia. Amb les agulles que tenia la balisa havíem de marcar el número que tenia el nostre paper per demostrar que l’havíem trobar. Cada parella havíem d’anar a buscar dos balises o una si estava molt lluny.
Després vam anar fins a la Bassa d’en Coll i vam haver de buscar una balisa més.
Quan tothom les va trobar, vam seguir caminant pel camí paral·lel a la ribera de la Trencada, vam pujar fins la Fontassa i vam acabar arribant fins al Pla d’en Causa. Allà vam parar per menjar i reposar una estona. Després vam començar a baixar fins al Mas de l’Alzeda fins a arribar a l’Olivera Centenària. En grups de dos o tres anàvem guiant al grup en diferents trams.
Finalment vam agafar el camí que hi ha a darrera el Mas Oliva i seguint-lo vam arribar un altre cop el Mas d’en Massot, així vam acabar tota la volta a la muntanya del Puig de l’Àliga. Cap a les 3 vam arribar a d’institut acabant així la sortida.

Text: Pere Bel.
Fotos: Emili Mateo.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada